miercuri, 2 septembrie 2009

Mânărie ca la primărie

Hurduc, dă înapoi centrala de apartament “câştigată”!
Acest îndemn îl veţi putea citi în cotidianul nostru până când distinsul angajat al Primăriei Alexandria, referentul gradul III la compartimentul de informatică, Mihai Hurduc va intra în legalitate şi va restitui premiul “câştigat” la concursul de fotografie organizat chiar de instituţia la care lucrează.
La 175 de ani de la atestarea documentară, Primăria Alexandria a organizat “pentru alexăndreni” un concurs de fotografie cu tema “Alexandria aşa cum o doresc”. Potrivit regulamentului concursului publicat chiar pe site-ul primăriei, concursul s-a adresat “tuturor alexăndrenilor, cu excepţia angajaţilor Primăriei Municipiului Alexandria şi rudelor de gradul I ai acestora”.
Dar aşa cum se întâmplă la noi, prin Românica, acolo unde nesimţirea este la loc de cinste, câştigătorul concursului a fost chiar un angajat al primăriei, referentul Mihai Hurduc. Premiul la care a râvnit avarul referent constă într-o centrală de apartament. Acum nu ştim dacă premiul cu pricina include şi montajul şi caloriferele aferente unei astfel de centrale, pentru că asta ar putea duce valoarea premiului la peste 5000 lei.
Ciudat este faptul că impostorul s-a bucurat la o centrală de apartament, în condiţiile în care, de câţiva ani, încă de pe vremea burlăciei, se lăfăie într-un apartament ANL cu apă caldă şi căldură din belşug.
Nesimţirea unor asemenea funcţionari, care deşi sunt plătiţi din banii noştri, ai contribuabililor, fără a face nimic în folosul nostru, ci freacă toată ziua scaunele primăriei de pomană şi se fâţâie dintr-un birou în altul, în timp ce “muritorii” stau ca proştii pe la uşi pentru o simplă ştampilă, ne face să regretăm alegerea “omului de lângă noi”.
Pentru nesimţirea şi sfidarea de care a dat dovadă angajatul Primăriei Alexandria, Mihai Hurduc, la adresa alexăndrenilor, i-am cere primarului Victor Drăguşin să-l demită de urgenţă pe subalternul său, dacă nu vrea ca imaginea primăriei să fie asociată cu asemenea impostori care profită de funcţia pe care o deţin pentru a-şi moderniza apartamentul, dar cum să facem asta când însuşi primarul Drăguşin a asistat impasibil la această mânărie, cum nu sunt puţine în primărie, cunoscând foarte bine faptul că regulamentul întocmit chiar de către organizator (în speţă Primăria Alexandria) interzicea acest lucru?
Lui nu-i cerem demisia. Aşteptăm să şi-o prezinte din proprie iniţiativă. Mai ales că acum are un motiv în plus să facă acest lucru, faţă de cele prezentate în mass-media.

6 comentarii:

  1. Coruptul asta a invatat si el sa tina aparatul in mana?"" mai bine se facea politist comunitar ca si asa sunt si aia pro...ti

    RăspundețiȘtergere
  2. pt anonim, dumneata esti m-ai corupt decat individul din imagine pt ca lucrezi la un patron care in afara de faptul ca este un escroc ordinar este si fffffffffff prost,si daca patronul este un jeg angajatul este si m-ai.......

    RăspundețiȘtergere
  3. mishu este cel m-ai de treaba baiat pe care il cunosc si profesionist

    RăspundețiȘtergere
  4. se scrie legat mai()este si m-ai

    asta asa , ca o paranteza

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt incantat ca alexandrenii au un cuvant de spus legat de cei care ii conduc si care-si iau salariile de pe urma impozitelor pe care ei le platesc. Sunt dezamagit totusi sa vad ca inca (desi suntem in anul 2009) nu avem curajul sa ne punem numele si sa semnam un comentariu, indiferent de cat este de rautacios sau acuzator.
    In rest v-as ruga sa incercam sa comentam ilegalitatile altora si sa lasam la o parte atacurile sub centura dintre noi.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca un motiv in plus pentru a fugi din Alexandria!

    RăspundețiȘtergere

* Te rog posteaza un comentariu legat de acest subiect.
* Nu folositi limbaje licentioase.
* Comentariile care au in continutul lor trivialitati vor fi sterse!
* Daca mesajul trimis nu apare imediat pe blog nu te impacienta. Acesta va fi publicat in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa-l trimiti de 2, 3 sau 9 ori.